Word lid van de GeenPeil Club van 100


GeenPeil is veel meer dan ‘levende stemkastjes’. Wij willen in dit tijdperk van informatisering op zoek naar andere oplossingen om tot een door de bevolking gedragen bestuur te komen. Aan de basis komt een ingenieus platform te staan dat in Nederland, maar ook daarbuiten gebruikt kan worden om de democratische vernieuwing gestalte te geven.

Binnen dat platform zullen debat en discussie worden aangemoedigd, waarbij de leden op basis van structurering en keuzemenu’s op maat bediend kunnen worden over onderwerpen die het dichtst bij hun omgeving, interesses en beroepsgroep staan. Dit alles wordt gebouwd in een solide, beveiligde digitale omgeving waarbinnen zowel (open source) transparantie als respect voor privacy worden bewaakt en bewerkstelligd.

Voor het bouwen van dat platform, dat waterdicht moet zijn, is veel geld nodig. Daarom roepen we nadrukkelijk ook ondernemers op om ons te steunen. Hoe? Door voor 999 euro lid te worden van de Club van 100. Net als bij de sportclub, maar dan met een ander doel dan daar: een einde maken aan ouderwetse machtspolitiek en zorgen dat de bevolking zich weer echt gehoord voelt.

Wil je meeschrijven aan de toekomstige geschiedenis van de Nederlandse democratie? Meld je dan aan – wij zijn je eeuwig dankbaar en geven je voortdurend inzicht in alle ontwikkelingen.