GeenPeil maakte op zondag 15 januari de complete stemkastjeslijst bekend. Nu hebben we tot 30 januari de tijd om 580 ondersteuningsverklaringen op te halen in alle 20 kieskringen van Nederland, zodat GeenPeil overal op het stemformulier staat op 15 maart. Lijsttrekker Jan Dijkgraaf gaf alle kandidaten het volgende mee: “Ga je gang. Kaap mijn kansen maar. Haal die 15.000 voorkeursstemmen die nodig zijn en campaign jezelf de Kamer in. Het gaat namelijk niet om wíe er in de Kamer komt, het gaat er om dát we in de Kamer komen. Zodat we 15 maart kunnen doen wat GeenPeil belooft: de leden de baas maken. De macht teruggeven aan de kiezer.

In 14 dagen stellen we alle 14 kandidaten kort aan je voor. Zodat je weet wie je voor je hebt. En op wie je op 15 maart kunt stemmen om hem of haar te machtigen om namens jou je stem uit te brengen in de Tweede Kamer.

Voorstelrondje: Damiaan Reijnaers

“Hallo! Ik ben dus Damiaan. 21 jaar oud en opgegroeid in het Brabantse Roosendaal. Naast veel doen met security en development hoort frustratie over ons huidige politieke systeem tot mijn dagelijkse routine. Daarom ben ik kandidaat Tweede Kamerlid bij GeenPeil, het is namelijk hoog tijd voor een digitale revolutie in de politiek. En d’r zijn 700.000 jongeren die op 15 maart voor het eerst naar de stembus mogen. Die willen we bij de democratie betrekken met GeenPeil. Daarnaast vind ik soms, naast veel feesten en reizen, nog wel eens tijd om naar de uni te gaan – ik studeer Kunstmatige Intelligentie in Amsterdam.”

Check trouwens ook zijn eigen website: damiaanreijnaers.nl