Doneer aan GeenPeil

GeenPeil is een burgerinitiatief zonder eigen inkomsten. Alles wat we doen, kunnen we alleen doen dankzij donaties. En we draaien er niet omheen: voor de Kamercampagne hebben we heel veel geld nodig: letterlijk hondderdduizenden euro’s. Daarom vragen we iedereen die ons plan een warm hart toedraagt om een bijdrage. Elke euro helpt ons enorm, maar schroom niet om wat meer te geven 🙂

Je kan doneren via iDeal of PayPal, per creditcard en zelfs met Bitcoins! Rechtstreeks mag ook, op NL59INGB0007179771 ten name van Stichting GeenPeil, Amsterdam.

Wat gaan we met het gedoneerde geld doen?
Met je donatie laten we in de eerste plaats campagnematerialen maken. Flyers, folders, posters, dat soort dingen. Alles wat de vrijwilligers straks nodig hebben om campagne te voeren. Ook  bouwen we een inlogpagina voor vrijwilligers, zodat ze zich kunnen groeperen in teams en flyergebieden op de kaart kunnen markeren. Dankzij die app worden er straks geen straten en wijken overgeslagen.

Op een later moment zal GeenPeil een volledige verantwoording openbaren van wat we met dat geld gedaan hebben, want bij GeenPeil vinden we transparantie en eerlijkheid ontzettend belangrijk.

Piggy Bank On Pennies