Jullie waren echt wel met wat minder dan tijdens de referendumcampagne, maar daar hebben we op GeenPeilHQ weinig van gemerkt. Man (m/v), wat hebben jullie weer je best gedaan voor de democratie. Wat het ook wordt woensdag, aan jullie heeft het niet gelegen en we zijn jullie eeuwige dank verschuldigd. Bovenstaande video (directe link), die we vandaag in en rond Rotterdam gemaakt hebben, is dus opgedragen aan jullie allemaal.

In heel het land zijn verkiezingsborden beplakt, huiskamerbijeenkomsten gehouden, flyers bezorgd en posters achter de ramen geplakt. En dan zwijgen we nog over de vele kilometers over markten en door winkelstraten die er zijn gelopen om kiezers aan te spreken, de kilometers die er met eigen of openbaar vervoer zijn gemaakt om buiten je eigen bubbel campagne te voeren, of de klapborden, spandoeken en andere attributen die we voorbij zagen komen of zelf in de bus konden gebruiken. Hadden we al dankjewel gezegd? Bij dezen, nogmaals.

Lieve mensen, pas op met de bloeddruk en de spanning want het wordt een lange, lange dag woensdag. Maar wij hebben d’r hier goeie hoop op dat de peilers, de pers en de prognoses er allemaal naast zitten. Jullie hebben het zelf gemerkt: leg GeenPeil aan iemand uit, en ze zijn razendsnel enthousiast. Logisch. GeenPeil heeft de beste plannen voor een betere democratie.