Van 24 februari tot en met 14 maart gaat GeenPeil radio maken met Radio BART!. Elke avond van 22.00 tot 24.00 uur reteleuke radio vanuit het GeenPeil Hoofdkwartier, op een geheime lokatie in de hoofdstad. Livestream met beeld hierrr, of audio only daarrr.

In de show gaan we natuurlijk praten over politiek, want Radio BART! is de omroep van GeenPeil. Elke avond is er een hoofdgast waar we het programma mee vullen. We hebben rubriekjes, onder, op en soms net óver het randje (zoals: ‘Verbinden met Chantal’). We draaien muziek. En jullie, de leden van GeenPeil, kunnen meedoen!

De laatste vijftien minuten van de show gaan we namelijk telefonisch vox-poppen. Je belt 085-9990000 (Nul Acht Vijf en dan Drie keer een Negen en dan Vier keer een 0) en je kunt kwijt wat je kwijt wilt. En als we je zat zijn, word je weggejorst  eh… laat de techniek ons in de steek. Dus noteer alvast: 085-9990000. Dat vox-poppen heet bij ons trouwens geen vox-poppen, maar anders.

Verder willen we elke uitzending één GeenPeil-lid uithoren. Over zijn of haar motivatie om lid te worden, over zijn of haar visie op directe democratie, over het zootje dat het nu allemaal regelt in Den Haag, over het kampioenschap van Feyenoord wat de leden willen en meer van zulks. Lang verhaal kort: we gaan lullen met een lid. En dat moeten we een beetje voorbereiden, dus de vraag is: mogen we jou bellen? Zo ja, stuur dan ff een mailtje met je naam en telefoonnummer

Luister elke avond naar Radio BART! via de livestream op GeenPeil.nl of via Facebook Live.