Mooi klokkie voor een klokkie

Kijk nou wat een prachtig stuk huisvlijt. GeenPeil-vrijwilliger Bram (twitter) ontwierp en bouwde deze klok, geïnspireerd op het (oude) logo van GeenPeil. En nu biedt hij het apparaat te koop aan via Marktplaats. Leuk voor in de keuken, boven de werktafel of in de knutselschuur. De opbrengst gaat bovendien naar de campagnekas van GeenPeil, dus het uurwerk kan ons niet duur genoeg verkocht worden.

Dit schrijft Bram er bij:

In de aanloop naar het referendum vorig jaar heeft het GeenPeil-logo op de flyers en ander campagnemateriaal mij geïnspireerd tot het maken van een klok. De 12 sterretjes leenden zich daar uitstekend voor. Aangezien het idee op dat moment belangrijker was dan instrumenttechnische kwaliteit, heb ik een simpel exemplaar in elkaar geflanst, zoals op de foto’s te zien is.
Ten behoeve van de campagnekas van GeenPeil bied ik dit eenvoudige, doch unieke knutselwerkje aan de hoogste bieder aan teneinde de opbrengst te doneren aan de goede zaak.
Ik zal de “veiling” zo lang mogelijk open houden totdat er een geschikt moment komt om het object af te hameren.

PS. Ik neem de verzendkosten voor mijn rekening, dus je kunt bieden “zonder last”.

Wil je de GeenPeil campagnekas steunen en tegelijk ook bij de tijd blijven? Doe dan een bod op de klok via de verkooppagina op Marktplaats. Direct doneren mag natuurlijk ook, via het formulier hieronder. GeenPeil kan elke euro goed gebruiken voor de campagne. Bedankt voor de steun!

Doneren